Parteneri


PROYTECTOS AGRICOLAS Y GANADEROS

Uleiul de măsline extravirgin OLIVA NOVA este produs de către PROYTECTOS AGRICOLAS Y GANADEROS din orașul VILLAFRANCA DE LOS CABALLEROS situat în comunitatea autonomă Castilla la Mancha, din apropierea orașului Toledo.

Așezat pe ruta lui Don Quijote, Villafranca de los Caballeros, o oază de încântare în inima ținutului La Mancha, ne dezvăluie locuri de-o frumusețe aparte ale lagunelor și-a rezervației naturale Biosfera. Complexul de lacuri Laguna Grande și Laguna Chica sunt veritabile enclave ecologice pline de farmec în care natura își oferă universului întreg întinderea netedă a apelor vindecătoare, cu păsări și animale de stepă ce murmură spectacolul măreț al coexistenței habitatului terestru și acvatic.

Dincolo de ele, vastele întinderi de câmpie cu pamântul lor arid se îmbogățesc cu o mare de măslini, a căror fructe nobile Picual în drumul lor spre sticlele rotunjite, poposesc o vreme la Proytectos Agricolas y Ganaderos spre a lua gustul, culoarea și aroma lichidului auriu OLIVA NOVA. De aici, noi, PGD România Consulting, oferim darul neprețuit al câmpiilor La Mancha cliențior, beneficiarilor sau potențialilor consumatori ai produselor din categoria de top, superioare calitativ, confirmând astfel originalitatea și unicitatea uleiului extravirgin autentic.