Principiul Genereaza Directie


Încă din 2013, sub sigla PGD, suntem pe piața de distribuție a produselor alimentare din România ca o marcă viabilă și de încredere pentru că ne consolidăm zi de zi implicarea și profesionalismul cu care ne urmărim misiunea, și totodată nu ne acomodăm mediocrității, ci recunoscând-o, ne definim prerogativele prin cunoașterea și oferirea unor produse alimentare premium, sănătoase și distincte.

De la debut ne-am conturat poziția pe piața de distribuție de dulciuri ca distribuitori exclusivi pentru marca Bon Sweet Bon (www.bonsweetbon.ro) la nivel  național pe canalul retail (Traditional Trade). Cunoscând o dezvoltare profesională constantă în cei 4 ani de activitate am stabilit paterneriate de distribuție cu  61 de clienți  din  40 de județe ale tării, inclusiv București, pe segmentul retail (TT) ca obiectiv principal al muncii noastre, realizat și menținut cu seriozitate și garanții veritabile.

Dezvoltând activitatea de distribuție am observat cu îngrijorare că piața românească e invadată de produse alimentare de-o calitate medie spre mediocră ajunse aici pe filiera estic – orientală care pot avea un impact major asupra sănătății consumatorului.

Din dorința  susținerii abilității și oportunității  de-a face alegeri alimentare corecte și sănătoase și deci de-a optimiza comportamentul consumatorului într-o piață suprasaturată de adaosuri de zaharuri, monoglutamat, gumă de xantan, acid ascorbic și nitriti, ne-am îndreptat atenția către un produs natural premium cu beneficii uriașe recunoscute de mii de ani asupra sănătății și calității vieții, uleiul de măsline extravirgin Oliva Nova, presat la rece, în condiții de maximă siguranță alimentară.

În România ajung 85% din uleiurile de măsline importate la o calitate mediocră, iar în Europa uleiul de măsline se menține încă în topul celor mai  falsificate alimente.

Un produs alimentar  cu o paletă largă de calități profund benefice poate fi garanția unei conduite alimentare sănătoase, iar noi, PGD – Principiul Generează Direcția -, prin know-how-ul si autentificarea unui aliment cu particularități excepționale ne poziționăm în direcția calitativ sănătoasă și “lăsăm hrana să ne fie medicament.” (Hippocrate)

PGD România

Cei mai mulți dintre noi investim timp și energie în eforturile de revendicare a controlului asupra a ceea ce ni se expune sub titulatura unui produs natural, de calitate. Suntem îndrumați să căutăm o formă de siguranță greu de atins în primul rând prin dobândirea încrederii și-a mijloacelor prin care s-o obținem . E un fel de făgaș pe care ne poziționăm cu sugestia implicită că dacă reușim, vom avea o alimentație sănătoasă alegând produse naturale, cât mai puțin prelucrate și modificate. Mijlocul principal de atingere a acestui scop este informarea, care pare să fie calea cea mai sigură către alegeri eficiente, selecția inteligentă a surselor din care ne preluăm informațiile și mai apoi validarea lor etapizată prin testări și încercări proprii.

Principiul Generează Direcție este viziunea noastră de bază, reflectată sustenabil atât în misiunea pe care am implementat-o programelor și serviciilor noastre, cât și în valoarea deslușită dincolo de ele, dezvăluind înțelesul uniform al gustării calității.

PRINCIPIUL

PGD Romania
Oamenii cu care ne asociem,clienții noștri și beneficiarii produsului nostru premium sunt nucleul și motorul care ne confirmă originalitatea și unicitatea uleiului extravirgin autentic. Știm că pe fiecare dintre noi ne definesc în egală măsură atât credințe, valori și scopuri, cât și ceea ce ne îngrijorează și nerăbdarea opțiunii mai facile, de aceea noi, PGD România, ne aducem aportul nostru de cunoștințe potențialilor consumatori separând aparențele de realitate și accesoriu de esențial, și deschidem astfel oportunitatea selecției invariabile a produselor din categoria de top, superioare calitativ.

Tot ceea ce se întreprindem în compania PGD nu se clădește din asimilarea nediferențiată a autenticității uleiului extravirgin, ci semnificația proprietaților lui nutritive excelente e absorbită în principiul din care ne degajăm direcția. Nu doar comercializăm produse ci suntem o companie care se implică și în obținerea de noi relații parteneriale și sociale. Urmărim menținerea în relațiile de business a unui nivel calitativ cât mai înalt, o legătură strânsă cu clienții și colaboratorii noștri, iar asigurarea standardelor ridicate ale produsului nostru alimentar derivă din dorința satisfacerii nevoilor consumatorilor, reper al unei vieți alimentare sănătoase.

Ne susținem obiectivele din beneficiile și nevoile consumatorilor. Atributele brandului nostru reprezintă avantaje nutritive esențiale pe care le oferim pornind de la nevoi alimentare cărora le recunoaștem anvergura și ni le dorim atinse și satisfăcute în mod calitativ, palpabil, real. Mai departe consecvența fiind un concept simplu, asa ca respirația, noi înțelegem că întoarcerea la esența vieții: alimentația bazată pe alimente din proveniența grăsimilor sănătoase mono și polisaturate, ne maximizează propriul potențial, astfel încât ne ridicăm la nivelul așteptărilor consumatorilor prin breșa vizibilității și-a transparenței.

GENEREAZA

Ne ascultăm consumatorii și creăm contextele în care ei să ne vorbească pe site-ul www.olivanova.pgdromania.com știind că, în vremurile fraudării masive ale uleiurilor extravirgine vor fi tot mai preocupați de originea, compoziția și proprietățile nutritive ale produselor, iar comunicarea cu partenerii, consumatorii sau clienții noștri este construită în jurul imaginilor, filmulețelor, a datelor concrete și-a analizelor validate, care au toate în epicentru uleiul de măsline extravirgin Oliva Nova, orientând astfel percepția lor către funcțiile de bază ale produsului, către ceea ce înseamnă calitatea și valoarea intrinsecă a uleiului extravirgin natural, cu veleități autentice.

Din acest motiv am stabilit pilonii în jurul cărora gravitează întregul concept al produsului Oliva Nova: alimentația sănătoasă, grija pentru oameni, performanța și siguranța procedeelor de presare sau centrifugare la rece, a standardelor de depozitare și de distribuție.

Știm că încrederea și siguranța consumatorilor atenți la ingredientele culinare sănătoase în veritatea produselor noastre au nevoie de-o perspectivă susținută de viziune, încredere și angajament, iar acțiunile-cheie ale noastre, deservindu-le loialitatea, le așează în față un cer mai curat, mai hrănitor.

DIRECTIE

Avem certitudinea că obscuritățile drumului uleiului de măsline autentic cât și contradicțiile pieței alunecoase și volatile nu sunt consecințe ale unei confuzii sau neclarități, căci, așa cum amintesc vechii fermieri “uleiul îl înțelegem cu nasul și limba”, tot așa nu poate fi confuză o direcție, un principiu venit dintr-o garanție a calității, care nu trebuie să se justifice ci doar să se verifice și să se valideze, ea existând pur și simplu, așa cum există în mintea pictorului atunci când își amestecă culorile și își frământă mâinile într-un dor neostenit de fervoare o anumită direcție, înclinație lăuntrică ce imprimă pânzei filigramul de aur.

Dincolo de înțelesul ambiguităților vis-a-vis de piața uleiurilor de măsline extravirgine, noi, PGD -Principiul Generează Direcție, suntem perceptibili și transparenți și ne lăsăm cunoscuți cu claritatea care dă sens veridicității noastre, născută și ea din cântecul străvechi al întinselor plantații de măslini.

Iar cântecul măslinelor face ca aroma nectarului auriu urzit din esența lor pură, să le fie curată, căci atunci când ele au părăsit crengile și rădăcina după ce îndelung s-au purificat din măruntaiele pământului din care și-au tras seva și au pornit pe drumul metamorfozei în aur lichid, sporesc cu culoarea lor culoarea sticlei rotunjite și fac din gustul lor amărui picant un spectacol ademenitor din care răzbate acea muzică de ceremonie, cu răsunet și reflex a uleiului extravirgin Oliva Nova.